wachtwoord vergeten?

Wij gaan voor kwaliteit

Handmatige controle van alle profielen en foto's

Wij controleren handmatig alle nieuwe en gewijzigde profielen en foto's op onze datingsite. Alle profielen die zich niet aan de Algemene voorwaarden houden worden afgekeurd of meteen verwijderd. Wij controleren de profielen achteraf dus je hoeft na aanmelding niet dagen te wachten voordat je aan de slag kunt. Start nu meteen met daten.

Nieuwerelatie is een veilige website

Wij hebben alle pagina's op Nieuwerelatie beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat. De meeste datingsites hebben alleen een SSL certificaat voor de betaalomgeving. Wij hebben er echter voor gekozen om de gehele website te beveiligen. Dit certificaat zorgt ervoor dat alles wat u invult beveiligd naar onze database wordt verstuurd. Je kunt een website met SSL certificaat herkennen aan het slotje in je internet browser en aan de https voor de url van de website in het adres venster in je browser.

Anti fakers systeem

Wij hebben een eigen anti fakers systeem ontwikkeld, dat fake profielen uit het buitenland buiten de deur houdt.

Je persoonlijke gegevens

Wij geven of verkopen onder geen enkele omstandigheid persoonlijke gegevens door aan derden.

Servicedesk

Heb je nog een vraag, een opmerking of een suggestie dan kan je een bericht sturen aan onze servicedesk. Je krijgt dan binnen 1 werkdag antwoord van ons.


Veilig daten begint hier!

Toegang tot duizenden profielen? Schrijf je gratis in!

Vul hieronder je e-mailadres in, bedenk een wachtwoord en onthoud dit goed. Ben je al lid, ga dan naar de inlog pagina.

Een geldig emailadres is noodzakelijk om informatie over je aanmelding te ontvangen. Dit adres is strikt vertrouwelijk. Vul hier nogmaals je emailadres in ter controle.
Door je in te schrijven bevestig je de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.